Franchise

De franchiseformule 30ml

Je heerlijk thuis voelen, onder het genot van het perfect gebrande én gezette kopje koffie. Dat is waar 30ml voor staat. 30ml wil de mooiste koffiesoorten maken voor zoveel mogelijk mensen, alleen de beste koffiebonen uit de mooiste streken worden voor de ultieme koffie gebruikt. We proberen van ieder verblijf een feestje te maken en ondersteunen de 30ml ondernemers met een uitgebreide kaart, waar zowel dranken als ontbijt- en lunchgerechten op staan. Daarnaast ondersteunt 30ml met training en coaching en bijvoorbeeld de inkoop. Hiermee heb je als 30ml ondernemer de juiste ingrediënten voor een succesvolle zaak.

Franchise

30ml kiest bewust voor franchise. De belangrijkste motivatie om te kiezen voor franchising is de behoefte om samen te werken met enthousiaste, ambitieuze ondernemers die hun lokale netwerk kunnen inzetten. Wij streven gezamenlijk naar een gezonde groei van 30ml! Franchise is een intensieve samenwerking tussen zelfstandige ondernemers en de franchisegever, waarbij de franchisegever een compleet ondernemingsconcept ter beschikking stelt. Door de hechte samenwerking is er een efficiënte taakverdeling en een uniforme uitstraling naar de markt. De exacte invulling van de rechten en plichten van de franchisegever en franchisenemer is vastgelegd in de franchiseovereenkomst.

Het profiel

Achter een succesvolle 30ml onderneming staat een energieke, ambitieuze ondernemer. Iemand die kansen herkent en benut op zowel de landelijke als de lokale markt. Een persoon die de juiste mensen op de juiste plaats weet te zetten, maar ook iemand die in staat is om cijfers te lezen en juist te interpreteren. Een ondernemer van 30ml gaat voor resultaat. Om dit te bereiken kan en wil de ondernemer hard werken.

30ml ondernemers

  • Hebben passie voor koffie
  • Passen bij de filosofie van 30ml
  • Hebben ervaring op de ‘horecavloer’, denken procesgericht
  • Beschikken over ondernemerscapaciteiten en eigen vermogen om te investeren
  • Zijn creatief, flexibel, klantgericht en gedreven.

Interesse in 30ml ?

Altijd al voor jezelf willen beginnen en kun je deze 5 vragen positief beantwoorden

 

1. Hoe ziet jouw passie voor koffie eruit ?

2. Wat is jouw ervaring in de koffie wereld ?

3. Hoever ben je als barista ?

4. Wat is jouw toegevoegde waarde voor 30ml ?

5. Waarom moeten wij voor jouw kiezen als franchisenemer ?

 

Kun je deze 5 vragen positief beantwoorden ! Dan kom je in aanmerking voor een 30ml selectie gesprek. Wij komen graag in contact met barista's en gedreven ondernemers

 

Op dit moment zoeken wij franchisenemers voor voor bestaande en nieuwe locaties in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Zwolle, Den Bosch en Eindhoven